Артилерист із позивним "Ворскла" разом із побратимами забезпечує "найгарячіші" прийоми російським окупантам, що ступили на українську землю. Про роботу воїна та його підрозділи розповіли на офіційній сторінці Міністерства оборони України у соцмережі facebook.

Воїн ЗСУ із позивним "Ворскла" є командиром підрозділу батареї артилеристів. Він разом із побратимами робить усе, щоб російські загарбники відчували на полі бою лише розпач.

Воїн ЗСУ "Ворскла". Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Воїн ЗСУ "Ворскла". Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

"Чим більше ворог атакує, тим сильніший у нього розпач", - так коментує ситуацію на полі бою "Ворскла".

"Ворскла" розповідає, що завдання артилерії розбити стрій ворога та деморалізувати його. Він наголошує, що із цим завданням його підрозділ справляється на "ура".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Наше завдання – розбити лад супротивника, деморалізувати його, змусити заздалегідь розгорнути бойові порядки, щоб уникнути щільного вогню артилерії. З цим ми справлялися! Зараз працюємо за живою силою, озброєнням та військовою технікою", - розповів командир.

Раніше портал Знай повідомляв, український гранатометник змусив російських загарбників заплатити за все: "Відділення орків – на шматки!".

Також наш портал інформував, що російські окупанти визнали, що кремлівська пропаганда побудована на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор.

Крім того, наш портал інформував, Остап Бендер влаштував Майдан, а Лукашенко програв Зеленському на президентських виборах: російська пропаганда вибила останні мізки молоді.