В Україні тепер платитимуть за російських окупантів. Цінник різноманітний, але найдорожче стоять вояки Рамзана Кадирова.

Про це повідомив український журналіст Володимир Золкін, котрий регулярно бере інтерв'ю у військовополонених. Вони досить цікаві речі розповідають і діляться рідкісними подробицями.

Тепер українським захисникам ще й додатково платитимуть за те, що він візьмуть у полон російських окупантів та бойовиків. Таким чином планують збільшити обмінний фонд, щоб у майбутньому обміняти цих злочинців на українських воїнів.

Володимир Золкін, фото: скріншот із відео
Володимир Золкін, фото: скріншот із відео

При цьому ціна на всіх різна, і нашим захисникам доведеться ще пошукати їх, щоб заробити більше. Прайс-лист виглядає так:

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
  • за бойовика "ДНР/ЛНР" - 200 $;
  • солдата Росії - 300 доларів;
  • молодшого офіцера - 400 $;
  • старшого офіцера/льотчика - 500 $;
  • кадировця - 600 $.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Є також і пояснення такої різноманітності цін. За словами Володимира Золкіна, росіяни не вважають мешканців ОРДЛО за людей, тому обмінюють їх в останню чергу. Ось, за що вони борються, щоби потім про них усі забули. Також можна з цього зрозуміти, хто кадировців змінюють насамперед.

При цьому Володимир Золкін одразу зазначив, що нашим військовим у жодному разі не потрібно ризикувати життям для того, щоб взяти в полон окупанта, проте все залежить від їх вирішення.

Також журналіст пожартував, що тепер росіяни під час здачі в полон кидатимуть зброю і кричатимуть "300 баксів", щоб залишитися живими.

Нагадаємо, що таролог Людмила Хомутовська побачила Донецьк у складі України вже за рік, а День незалежності пройде зі сльозами на очах .

Раніше повідомлялося, що залишилися без грошей та авторитету: партнери путіна можуть відмовитися від російської бронетехніки через невдачі в Україні

Також, Михайло Подоляк пояснив, доки Україна воюватиме