Хоча росіяни на чолі з володимиром путіним прийшли в Україну, щоб нас роз'єднати і прагнуть кровопролитною війною забрати наші землі та наших людей, але українці лише об'єднуються.

Теперь мова, прапор, пісні українською - це бренд. А люди прагнуть найскоріше стати нову єдиною державою. Усі з завмиранням серця спостерігають, як київське Динамо ввиборює перемоги на шляху до Ліги Чемпіонів, чи як хлоці з гурту Kaluch з тріумфом підіймають кубок "Євробачення" над головою.

Kalush Orchestra, Євробачення-2022
Kalush Orchestra, Євробачення-2022

Всі знаменитості також об'єднались для допомоги ріній країні і ми назаважди викреслили таких людей як Регіна Тодоренко, Яна Соломко, Стас Костюшкін, Джиган, Аліна Астровська, Таїсія Повалій та, звичайно ж, Ані Лорак.

На відміну від цих персонажів, підростаюче майбутнє України, наші дітки, також роблять все заради перемоги.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Наприклад київський школяр передав 10 тисяч грн на дрони для ЗСУ.

Юрі 12 років. Він ходить до 7 класу київської школи, співає у Національній опері України.

Хлопець передав 10 тисяч гривень на Армію дронів через UNITED24.

"Це не просто 10 тисяч гривень. Майже вся сума — це монети. По 50 копійок, по гривні. Юра збирав їх довгі 4 роки – заробляв співом, відкладав з подарунків рідних. А під час війни вирішив, що найважливіше – допомогти захисникам",- повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Школяр передав 10 тисяч грн на дрони для ЗСУ, фото: Михайло Федоров
Школяр передав 10 тисяч грн на дрони для ЗСУ, фото: Михайло Федоров

Нагадаємо, що благодійний фонд "Хатинка" дав надію українцям, які втратили житло під час війни.

Раніше ми повідомляли, що 11-річний Андрійко грає в шашки під супермаркетом та збирає гроші для ЗСУ, Олександр Педан долучився.