Дедалі більше російських окупантів потрапляють до українського полону. Іноді це більш-менш адекватні чоловіки, яких примусово мобілізували. Це їх не виправдовує, проте, все-таки. А іноді це ідейні вояки, які повірили у путінську пропаганду.

Допитує їх український активіст Володимир Золкін, який останнім часом мав нагоду провести діалог із сотнями такими злочинцями. Ролики регулярно з'являються на його каналі YouTube.

Цього разу йому довелося мати справу з чоловіком, який справді вірить у легенду про "8 років", і що росія прийшла їх бідних-нещасних рятувати.

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

На ролику можна побачити Сергія Шилова, і він родом із міста Донецьк. Воювати почав за контрактом ще у 2015 році, бо щиро вірив, що пропагандисти мають рацію.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Я воюю за свою родину. Загрозу не уявляв ніхто. Принаймні з української сторони летіли міни, це був 14-15 рік, біля будинків падали", - каже бойовик на ролику.

Він не вважає, що росія зайшла незаконно у 2014 році на територію України, після чого Володимир Золкін ухвалив рішення достроково закінчити інтерв'ю, адже у цій розмові більше не було сенсу. Людина вважає, що Україна 8 років "дамбіла бамбас", і доводити вже щось марно.

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

При цьому, вдруге він сказав, що не піде воювати, адже йому вистачило. Тепер захищатиме сім'ю у власному дворі, і шкода, що йому ця ідея не спала на думку ще 7 років тому.

"Все це робила росія, як ви зрозуміти не можете. Ви не суб'єкт, і ніколи ним не будете. Якби ви всього цього там не наробили, не було б цього лиха. Не було б цієї війни, не було б цієї проблеми. нацистів вас йдуть захищати, а ви знаєте хто вас у полон узяв?Азов!А що вони мали з вами зробити, якби нацистами були.Знущалися?А вашому напарнику ще й медичну допомогу надали.У кожній нації нормальні люди є, тільки одна нація в іншу ракетами не кидається" - вирішив під кінець висловити все бойовику Володимир Золкін.

Нагадаємо, що Херсон уже майже наш, і настав час думати про подальші кроки: експерт назвав напрямок, який буде скоро звільнений

Раніше повідомлялося, що воювати майже нема кому: у мережі показали спустошені вулиці Луганська

Також, в ОПУ пообіцяли закінчити війну в Україні на чолі з Володимиром Зеленським: росія ж розпадеться вже за кілька років