Стало відомо, що росіяни не можуть виконати експортні замовлення на військову техніку, і виною цьому стали не тільки міжнародні санкції. З кожним днем ​​слабшають дедалі сильніше.

Про це стало відомо завдяки новим даним від британської розвідки, які опубліковані на сторінках Міністерства оборони Великобританії у соціальній мережі Twitter .

За останніми даними, всі експортні замовлення Росії на бойові машини найімовірніше будуть скасовані, і причин для цього багато. Їхня армія на сьогоднішній день в Україні потребує техніки, яка щодня горить на полі бою. Вони практично не залишилося резервів, тому доводиться шукати інші шляхи.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

На виробництво автомобілів та іншої техніки впливають міжнародні санкції, які загнали росіян до ізоляції. Найближчим часом вони точно не зможуть знайти вихід зі становища. При цьому військові невдачі підірвали довіру партнерів РФ до її оборонно-промислового комплексу.

"Малоймовірно, що Росія зможе виконати деякі експортні замовлення на бойові броньовані машини через винятковий попит на машини для власних військ в Україні та вплив західних санкцій, що посилюється", - повідомили фахівці з британської розвідки.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

Раніше в Кремлі пишалися своїм постачанням техніки іншим країнам, проте, через невдачі в Україні, "дружні" для них країни дуже сумніваються як продукція. Одне можна сказати точно – горить красиво.

На проблеми з виробництвом вказує недавнє рішення Білорусі випускати вітчизняний основний бойовий танк Т-72Б. Все це стало альтернативою модернізації замовленої у російської компанії "Уралвагонзавод".

Техніка окупантів, фото: Facebook
Техніка окупантів, фото: Facebook

Нагадаємо, що бойовик з Донецька назвав головну проблему України, і цього вантажу неможливо позбутися

Раніше повідомлялося, що у Кремлі хочуть помститися Україні за Крим, проте ресурсів практично не залишилося - Олег Жданов

Також, карпатська мольфарка Магдалена Мочіовскі зізналася, як побачила уві сні закінчення війни: названо можливі терміни