Російські окупанти думали, що їх тут зустрічатимуть як "визволителів", але реальність для них виявилася страшною. Українські захисники ночами безперервно шукають злочинців, і не шкодують їх.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупанта, опублікованому на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Цього разу російський окупант вирішив зателефонувати додому своєму синові, і розповісти, що насправді він робить в Україні. Через майже півроку до нього прийшло усвідомлення, що ж це ніяка не "спецоперація", як намагався всім вбити в голови диктатор путін - це повноцінний війна.

Російські окупанти
Російські окупанти

При цьому російський злочинець зазначив, що їхні військові відгрібають непогано від Збройних сил України, і щоранку особового складу дедалі менше. Їм навіть довелося залишити раніше зайняті позиції через це.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Роз*бали нас на шматки. Купа 300-х у нас. Кожен другий поранений. Половина нас тут залишилася. Танком роз*бали", - каже російський окупант, після чого ще раз зазначив, що над ними попрацювали "специ-поляки.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Цікаво все-таки, на що вони розраховували, коли їхали зі зброєю та важким озброєнням на чужі території. Наш народ ніколи не простить їм всього цього горя, що вони принесли із собою.

"Специ-поляки приїхали. Найманці. Скільки народу поклали. У нас спеців порізали. Вночі підкралися. Сьогодні 8-х Й**нули уві сні, потім ще 2-х. Я кажу, тут жорстока війна, а не "спецоперація". Ми тут м'ясо. Нас залишилося тут х*р та немає х*ра народу", - скаржиться далі загарбник.

Нагадаємо, що Юрій Романенко відреагував на нападки міжнародників у бік України, звинуватили у веденні війни

Раніше повідомлялося, що росіяни вбили двох його побратимів та отримали розплату миттєво: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього

Також російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню .