Росіяни в Європі продовжують жити в ізоляції. Тепер у Франції їм заборонили відвідувати Венсенський замок.

Про це повідомляє портал 20 Minutes .

За останньою інформацією, після початку російської агресії в Україні було ухвалено рішення заборонити їх громадянам відвідувати замок Шато де Венсен, що у Франції. Все це знаходиться недалеко від Парижа і є популярним туристичним напрямком. На щастя, тепер росіяни цього ніколи не зможуть побачити.

Венсенський замок, фото: скріншот з відео
Венсенський замок, фото: скріншот з відео

І причина не лише у тому, щоб покарати людей за дії їхньої влади. Усередині зберігаються архіви французького Міністерства оборони, тобто це військовий об'єкт. А після початку війни у ​​Франції "обмежили доступ до військових приміщень міністерства громадянам Росії». Свої запити щодо документів можуть офіційно подати журналісти, однак, не факт, що навіть після цього буде видано дозвіл.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Вже навіть були інциденти, коли громадяни Росії скаржилися вкотре на "русофобію". При цьому у всьому вони звинувачують не свою владу, на жаль, а саме Західні країни.

Венсенський замок, фото: скріншот з відео
Венсенський замок, фото: скріншот з відео

Наприклад, 28 липня відвідувачів із Росії не пустили до замку. Біля входу охоронець попросив показати відвідувачів паспорт, після чого їм було відмовлено у доступі.

російський паспорт. Фото: скриншот Youtube
російський паспорт. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що Венсенський замок почали будувати ще 1334 року за указом короля Філіпа IV із династії Валуа. Він хотів створити фортецю, яка б не давала ворогам можливості зайти до Парижа. Пізніше почалася столітня війна, і будівництво тривало. Тільки за Карла V Венсенський замок став офіційною резиденцією французьких монархів, а за королеви Катерини Медичі, до замку почали прибудовувати ще два крила, після чого обладнали внутрішній двір. Тепер усієї цієї краси не побачать росіяни.

Нагадаємо, що ракетоносець путіна спровокував моторошну аварію: тиснув "своїх" прямо на дорозі .

Раніше повідомлялося, що колись можуть повернути окуповані території: американський генерал вселив надію

Також, Михайло Подоляк попередив Європу про створення путіним нових "квазіреспублік"