Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк вирішив прокоментувати мирні переговори України з росією. Настав час усвідомити, що апетити окупантів з кожною війною лише зростатимуть.

Про це він заявив під час свого нового інтерв'ю для видання El Pais.

На сьогоднішній день немає жодних переговорів про війну та мир, адже практично неможливо знайти точку консенсусу. Вона обов'язково буде знайдена, але, мабуть, ще не настав час.

Михаил Подоляк, фото: Instagram
Михаил Подоляк, фото: Instagram

Все тому, що якби зараз тривали мирні переговори з Кремлем, то війна тривала б через кілька років.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Для України вкрай важливо закріпити за собою знову захоплені території. Для України дискусія в цих умовах неможлива. Якщо переговори відбудуться сьогодні, Росія захоче закріпити за собою окуповані території, Херсонську, Запорізьку, Донецьку, Луганську області. Це означатиме, що апетити Росії зростуть , і за деякий час ми отримаємо продовження війни", - заявив Михайло Подоляк.

Переговори рф і України, скріншот з відео
Переговори рф і України, скріншот з відео

При цьому Захід теж відіграє важливу роль у цій війні. Якщо вони не схаменуться зараз, то путін створить по всьому світу ще кілька недодержав, над якими він матиме великий вплив. Європа має можливість зробити все, щоб не допустити цього, але вони поки що не поспішають.

"Європа дорого заплатить за це падінням якості життя. Якщо Європа хоче відновити довоєнну Україну, необхідно, щоб ми тактично вигнали Росію з її території та щоб вона трансформувала свою нинішню агресивну політичну систему. Тільки тоді Європа зможе повернутися до мирного життя. Якщо Росія не програє , вона продовжуватиме провокувати Європу в таких анклавах, як Придністров'я, Грузія та Північний Казахстан", - наголосив радник голови ОП.

Михайло Подоляк. Фото: Youtube
Михайло Подоляк. Фото: Youtube

Нагадаємо, що партизани ліквідували гауляйтера Нової Каховки Віталія Гура

Раніше повідомлялося, що частина України перетвориться на нову КНДР: Михайло Подоляк про "заморожування" війни з росією

Також, російські окупанти влаштували танці на кістках, організувавши концерт на розбомбленій "Азовсталі"