Серед населення росії знову провели цікаве опитування, яке вкотре довело, що громадяни цієї країни причетні до війни в Україні так само, як їхня влада та армія. Багато хто впевнений, що путін забезпечує безпеку їхньої батьківщини перед НАТО, і "спецоперація з денацифікації" українців - це справа благородна.

Росіян запитали, що вони знають про цілі так званої "спецоперації", яку веде їхній диктатор. Війна триває в Україні вже майже півроку, але зомбовані відповіді простих людей ще дивують до глибини душі.

Люди на вулиці, фото з pxhere
Люди на вулиці, фото з pxhere

Половина з них вважає, що путін розв'язав цю бійню, щоб не пустити війська НАТО на територію України, адже таким чином над росією нависне реальна загроза.

"Проти росії зараз воює, в принципі, вся Європа та Америка", "Не допустити військ НАТО туди, це перша для нас загроза"

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Інша половина росіян вважає, що диктатор справді звільняє Україну від уявних нацистів, які захопили владу. Дехто думає, що йому вдасться приєднати до росії українські міста.

"Треба жорсткіше знищувати ці нацистські полчища", "Не буде більше України. Одеса, Запоріжжя, Харків - вони стануть росією", "Нацизм винищити, звісно", "Забезпечити мирних громадян України захистом"

Були й винятки. Розсудливі представники російського народу розуміють, що справжні цілі путіна відрізняються від тих, які їм озвучують. Одиниці з підозрою ставляться до війни, але відкрито проти неї виступають.

"Звичайно, справжні цілі зовсім інші і їх ніхто офіційно не оголошував. У росії все зав'язане на вибори", "Те, що говорять на федеральних каналах... Я до цього ставлюся дуже з підозрою. Не розумію, що наші хлопці там роблять", "Поняття не маю яка мета і що таке перемога, якщо вона буде"

Нагадаємо, бойові пілоти ЗСУ показали, як без вихідних і відпочинку відправляють окупантів прямо в пекло.

Як повідомляв Знай.ua, Подоляк закликав МАГАТЕ та ООН змусити окупантів залишити ЗАЕС після нещодавніх обстрілів: "Чудом не злетіла у повітря"

Також портал Знай.ua писав, що російські окупанти влаштували танці на кістках, організувавши концерт на розбомбленій "Азовсталі"