Російські окупанти вкотре продемонстрували свою цинічність, влаштувавши у прямому розумінні танці на кістках серед руїн "Азовсталі". Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму telegram-каналі.

Російські загарбники влаштували танці на кістках, організувавши концерт на розбомбленій "Азовсталі". Серед руїн заводу виступив артист, який на "волонтерських засадах" прибув заради цього цинічного виступу з росії.

Концерт для окупантів на "Азовсталі". Фото: telegram/andriyshTime
Концерт для окупантів на "Азовсталі". Фото: telegram/andriyshTime

Варто зазначити, "концерт" виглядав максимально неповноцінним: замість сцени ящики з-під боєприпасів, замість хоч якоїсь "зірки" - самотній і невідомий гітарист.

"МерZость влаштувала концерт на "Азовсталі". Хоча назвати рок-концертом скиглення одного гітариста складно, проте гидоти картини це не скасовує. Державні волонтери окупантів для окупантів. Добре, що без цивільно-примусових глядачів", - написав Андрющенко.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скрін telegram
Скрін telegram

Петро Андрющенко зазначив, що наступний рівень нелюдяності – концерти у Драмтеатрі, який розбомбили окупанти, вбивши безліч мирних маріупольців.

Раніше Знай повідомляв, що воїн ЗСУ пообіцяв давити ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком: "Зайшли колоною 1000 одиниць техніки".

Також наш портал писав, що російські окупанти отримали премію Дарвіна за найбезглуздіше фіаско на полі бою: воїни ЗСУ не можуть насміятися.

Крім того, ми писали, росіяни вбили двох його побратимів та отримали розплату миттєво: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього.