Українські бойові пілоти – страшний сон кожного окупанта. Вони як привиди з'являються звідки і наводять жах на загарбників. Бойові будні льотчиків показали на офіційній сторінці Міністерства оборони України у соцмережі Facebook.

Пілоти ЗСУ ще у перші дні війни показали російським окупантам, що їм не захопити українське небо. Усі місяці війни вони не дають загарбникам подихнути ні в небі, ні на землі, працюючи без вихідних та нормального відпочинку.

Українська військова авіація. Фото: скрін youtube
Українська військова авіація. Фото: скрін youtube

Так, у Міноборони показали серію кадрів з буднів миргородських авіаторів, які є справжніми асами своєї справи та з великим азартом відправляють загарбників прямо до пекла.

Пілоти ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Пілоти ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Без вихідних та повноцінного відпочинку вони "мінусують" рашистів, захищаючи українське небо. На фотографіях – миргородські авіатори. Наші ангели-охоронці. Наші лицарі неба. Українські "привиди". втомилися продовжують захищати та відвойовувати Україну", - йдеться у повідомленні.

Раніше портал Знай повідомляв, російські окупанти отримали премію Дарвіна за найбезглуздіше фіаско на полі бою: воїни ЗСУ не можуть насміятися.

Також наш портал інформував, що російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню: "Проводять стрілянини".

Крім того, ми писали, що воїн ЗСУ пообіцяв давити ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком: "Зайшли колоною 1000 одиниць техніки".