Перша здорова думка за останні кілька тижнів. Президент Мексики закликав світових лідерів по всій планеті запровадити п'ятирічний перемир'я. Світу треба відпочити від війн.

Про це повідомив західний портал Excelsior .

Косово та Сербія, Вірменія та Азербайджан, Тайвань та Китай, і Україна і росія. Це ті конфлікти, про які відомо лише останнім часом. Саме тому потрібно докласти всіх зусиль, щоб зупинити це, і саме з такою пропозицією виступив президент Мексики Андрес Мануель Лопес Обрадор. Щонайменше на п'ять років потрібно сьогодні укласти перемир'я по всьому світу.

Андрес Мануель Лопес Обрадор, фото: скріншот з відео
Андрес Мануель Лопес Обрадор, фото: скріншот з відео

Точкою відліку лідер запропонував вважати припинення бойових дій в Україні і з такою ініціативою мають виступити в Організації Об'єднаних Націй.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це перемир'я має торкнутися як звичайних воєн, і торгових. Проте, найімовірніше це неможливо здійснити.

Наслідки війни. Фото: скрін youtube
Наслідки війни. Фото: скрін youtube

"Стимулювати продуктивну діяльність, створювати робочі місця, дбати про бідних і прагнути співпраці країн і народів з метою розвитку", - такі дії запропонував президент Мексики у відповідь на глобальні виклики.

Його заяву ще ніяк не прокоментували жодні лідери, однак це здійснити неможливо, адже у кожного є свої амбіції, особливо щодо "спірних" територій. Україні треба все повернути найближчим часом, інакше потім буде надто пізно. Ми не маємо цих п'яти років.

Так починалася війна, фото: armyinform
Так починалася війна, фото: armyinform

Нагадаємо, що російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню.

Раніше повідомлялося, що терорист Стрєлков-Гіркін розповів про тих, хто познайомився з HIMARS: вони вже нічого не скажуть

Також Київська область ретельно підготувалася до повторного наступу росіян: ЗСУ зайняли оборонні позиції, щоб Буча не повторилася