Фінське місто Лаппеєнранта, що знаходиться на кордоні з Росією, із 5 серпня щодня включатиме гімн України. Так місцеві жителі вирішили продемонструвати свою підтримку українцям.

Країни світу як можуть підтримують Україну, а тим пасче ті, хто відчув на собі русскій зашморг війни. У місті Лаппеєнранта тепер піднімають український прапор на флагштоку перед мерією та в порту. Гімн лунатиме з даху міського театру в торговому центрі Iso-Kristiina о 19:30, де часто їздять скуплятися русскі. Про це повідомляють телеграм-канали.

Місто у Фінляндії. Фото: скриншот Youtube
Місто у Фінляндії. Фото: скриншот Youtube

Я вважаю, що національний гімн створює відчуття єдності і об'єднує українців, які тут живуть, а також інших жителів Лаппеенранта", пояснив це рішення мер міста Кіммо Ярва.

Скриншот повідомлення та мапа міста
Скриншот повідомлення та мапа міста

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У це місто росіяни їздять на шопінг. Тепер купуватимуть санкційну продукцію, яку у них заборонено, під гімн України. Цікаво, що це не перше місто, яке візьме таку практику на озброєння. У сусідньому містечку вмикати гімн щодня практикують з липня.

Місто у Фінляндії. Фото: скриншот Youtube
Місто у Фінляндії. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що черговий "скелет" путіна дістали з шафи: рідна матiр покинула, а батько виявився звичайним алкоголіком.

Як повідомляв "Знай.ua" аеророзвідник "Raptor" за 160 днів війни навчився професійно вкладати росіян у ґрунт: "70 годин без сну".

Також "Знай.ua" інформував, що воїн ЗСУ пообіцяв давити ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком.