У путіна в шафі дуже багато кістяків. Він не лише ховає від громадськості своїх дочок, а й може приховувати свою справжню матір.

Про це американсько-російський історик Юрій Фельштинський розповів в інтерв'ю Наталці Влащенко, опубліковано розмову на YouTube.

На його думку, російський диктатор найімовірніше бреше про своїх справжніх батьків, і на це вказують багато чинників. За однією з версій, справжня мати путіна жила в Грузії, а батьком був алкоголік.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Автором цієї таємної частини біографії російського лідера став прес-секретар убитого лідера Чечні Джохара Дудаєва – Ібрагімов. Він ще тоді знав, що путін приховує практично всі обставини свого дитинства.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У публікації 2000 року йдеться про Віру Путіну, яка тоді говорила, що народила майбутнього російського президента та терориста від безробітного Платона Привалова з міста Ачора, що у Пермській області. Він був алкоголіком.

Вони з маленьким сином потім повернулися до села Метехи, що в Грузії, після чого мати вийшла заміж за грузина та народила ще дітей. Майбутній диктатор виявився нікому не потрібен, і його відправили на Урал до родичів Віри, а потім взагалі віддали в інтернат, де його усиновили інші. Мабуть, ще тоді ніхто не міг витримати путіна.

Путін
Путін

Ібрагімов стверджував, що саме тому російський лідер не хоче визнавати свою справжню матір, навіть попри всі докази.

Саме з цією публікацією могла бути пов'язана трагедія 9 березня 2000 року, коли загинув журналіст Артем Боровик. Він мав усі матеріали розслідування Ібрагімова.

"Це була операція щодо усунення Боровика через те, що він планував опублікувати сенсаційний матеріал про матір Путіна. І ніхто не знав, що в цьому інтерв'ю буде", – сказав історик.

Володимир Путін, кадр з відео
Володимир Путін, кадр з відео

До речі, путін може виявитися на два роки старшим, ніж зазначено в офіційних джерелах.

Нагадаємо, що світові лідери розпочали найнапруженішу боротьбу з часів холодної війни: Африці потрібно вибрати між Заходом та Росії.

Раніше повідомлялося, що День Незалежності 2022: астролог повідала, до чого готуватися українцям і хто у найбільшій небезпеці

Також військовий експерт прокоментував нові удари окупантів з Білорусі та дефіцит тактичних ракет.