Терорист Стрєлков-Гіркін вкотре розкритикував найвище командування російських окупантів і дав зрозуміти, що вражений роботою ЗСУ та ефективністю HIMARS. Про це він заявив на своєму youtube-каналі.

Стрєлков-Гіркін не перестає "перевзуватися" на ходу і знову розкритикував главу міноборони Росії Сергія Шойгу, який не втомлюється вигадувати нові перемоги на полі бою, зокрема про знищення HIMARS.

Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube
Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube

"Фанерний заявив, що шість HIMARS було знищено. Пентагон спростував цю заяву. Кому віримо? Нікому. Фанерному вірити - себе не поважати", - зазначив Гіркін.

Терорист зазначив, що деякі його товариші вже безпосередньо познайомилися з американськими реактивними системами залпового вогню, але поділитись враженнями більше не зможуть.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"На жаль, які мої товариші вже побували поблизу місць поразки та враження у них... Ті, хто побували в області поразки, вже нічого не можуть розповісти", - сказав він.

HIMARS. Фото: скрін youtube
HIMARS. Фото: скрін youtube

Гіркін підкреслив, що в руках ЗСУ виявилося серйозне озброєння, яке перевершує російські РСЗВ і може переламати перебіг війни не на користь Кремля.

"Це дуже серйозна зброя і не треба ставитися до неї легковажно. Ця зброя справді сучасна. Можливо, не найсучасніша, але сучасна масова і за своїми параметрами вона значно перевершує наші РСЗВ", - визнав терорист.

Раніше Знай писав, воїн ЗСУ пообіцяв давити ворога танками за те, що вони зробили з його рідним містечком: "Зайшли колоною 1000 одиниць техніки".

Також наш портал повідомляв, терор у Торецьку: росіяни обстріляли автобусну зупинку, купа загиблих та постраждалі діти.

Крім того, ми інформували, Оленівка: ГУР встановила факти умисного вбивства, ООН розпочинає місію з трагедії з українськими полоненими .