Російські окупанти продовжують мірятися один з одним втратами особового складу в підрозділах, а також розповідають про безглузді накази від командування.

Новий ролик із перехопленням розмови окупантів було опубліковано на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

Двоє російських окупантів у перерві між боями вирішили зателефонувати, щоб дізнатися про ситуацію на різних напрямках. Мабуть, хотіли почути хоч якийсь позитив один від одного, але знову відбулася деморалізація.

Один з них розповів про безглузді накази, які роздає командування. Наприклад, тим, хто стоїть в обороні, перестануть давати нагороди від Кремля. Крім того, обіцяють забрати навіть ті, що вже видали. Проблеми у них на всіх фронтах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вони сидять там, посилають 20-200 чоловік на смерть і всі. 30 людей зайшли, 100 людей зайшли. Східні. Зах ... (вбили) всіх. У це ми заходили. У нас шість 200-х, шість 300-х. Одному кістки перебило, іншому кістки перебило. Так у багатьох одна нога висіла. Ми зараз йшли, розмінували. Що не розмінували, викидали в кущі з дороги. Тут металобрухт збирають", - сказав другий із військових злочинців.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Очевидно, вони вже зовсім не раді, що вирушили на війну, і навіть не почуваються героями.

"Так, х... (нерозумно) вони придумали з цим: спецоперація, спецоперація... Х... (не) зрозумієш, хто від кого захищається", - підсумував окупант.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

І так буде з кожним, хто наважиться на будь-який вид агресії в Україні. Їм краще одразу бігти додому, поки що є така можливість, бо потім стане надто пізно.

Нагадаємо, що "Українська армія – найсильніша армія у всьому світі" - деморалізований окупант вражений сміливістю ЗСУ

Раніше повідомлялося, що Третя світова ще ніколи не була так близько: Китай перекидає військову техніку у бік Тайваню .

Також, мобілізований студент з "ДНР" розповів, чому умови українського полону кращі за російську армію .