День почався з провокацій, і на диво, не від росіян. Міжнародна організація Amnesty International звинуватила Україну в тому, що відбувається, і політолог висловився про це.

Новий пост з'явився у Telegram-каналі Юрія Романенка, де він регулярно висловлюється про російську агресію в Україні.

"Українські сили наражають на небезпеку цивільне населення, створюючи бази і керуючи системами озброєння в населених житлових районах" - саме така заява з'явилася на сторінці організації в соціальній мережі Twitter. Найімовірніше, у цій провокації не обійшлося без руки росіян.

Заява міжнародної організації, фото: Twitter
Заява міжнародної організації, фото: Twitter

Юрій Романенко відповів їм, де й розкритикував Amnesty International. Судячи з їхньої логіки, наші захисники замість оборони міст мали вийти в поле і чекати там росіян. Мабуть, вони забули все те, що відбувалося у Бучі, Ворзелі, Макарові та інших населених пунктах Київської області.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Юрій Романенко. Фото: Youtube
Юрій Романенко. Фото: Youtube

"Мене взагалі не перестає дивувати каша в головах у міжнародників. Росіяни не дотримуються взагалі жодних правил. Тупо кладуть болт на всі конвенції. забудови нічого немає.Посилають нахер всі ці вічно стурбовані організації.В результаті виходить, що якась структура ООН або таже AI готує огляд, але про росіян там практично нічого немає.Зате ретельно описані всі наші недоліки.Цю тактику вони застосовують з 2014 року "Руські їх не пускають, наші пускають, на виході звіт про те, як Україні неправа. Корисні ідіоти в чистому вигляді" - пише Юрій Романенко.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

Виходить, що вони звинуватили Україну в тому, що тут триває шостий місяць війна і самі на себе напали. Про росію вони не написали жодного слова, хоча всім має бути очевидним, що світ настане відразу ж, як тільки з окупованих територій піде росія.

Нагадаємо, що на Росії безногого "визволителя" битої відігнали від автобуса під дружній регіт у салоні

Раніше повідомлялося, що ювелірна робота ЗСУ на Херсонському напрямку зробила росіян уразливими: залишилися без залізничного сполучення до Криму

Також майбутнє покоління теж у небезпеці: у пропагандиста Соловйова планують заарештовувати батьків після заборони YouTube