Відомий український політолог Юрій Романенко вирішив висловитися стосовно росіян, а також про те, як вони самі себе обстрілюють заради виправдання війни в Україні.

Новий пост був опублікований в його офіційному Telegram-каналі, де регулярно з'являються актуальні новини про ситуацію в світі і нашій країні.

Юрій Романенко, фото: скріншот з відео
Юрій Романенко, фото: скріншот з відео

На опублікованих фото можна побачити місто Перм, в якому проживає не менше мільйона чоловік. В обведеному червоному кружечку відзначений Пермський пороховий завод, який раптово загорівся, і три співробітники померли.

Завод в Пермі, фото: скріншот
Завод в Пермі, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Навіть на загальному плані видно, що територія величезна, і займає близько 16 квадратних кілометрів. Якщо наблизити одну з ділянок, видно цілі склади з жд-цистерн. Цехи, склади, інші виробничі площі рознесені на великі дистанції один від одного, щоб на випадок НП мінімізувати збитки.

Завод в Пермі, фото: скріншот
Завод в Пермі, фото: скріншот

"НП з жертвами було на заводі і рік тому, підозрювати якісь недружні сили підстав немає. Об'єкт гранично режимний. Так що росіяни системно підпалюють і підривають себе самі. Белгородцев он взагалі залякують. Якщо так і далі піде, скоро вони якусь турбіну на ГЕС зламають або шахту завалять. Бо народ добровільно на мобілізацію поки не готовий " - йдеться в повідомленні під постом Юрія Романенка.

Не можна не відзначити, що подібні події трапляються по всій країні вже близько місяця.

Нагадаємо, що для закінчення війни є лише два варіанти, обидва не на руку Путіну-начальник ГУР Буданов

Раніше повідомлялося, що в Москві сміливець випробував, чи правда автозаки так добре горять і жбурнув "Бандера-смузі" - палало яскраво

ТАКОЖ, СБУ вирахувала особи 900 окупантів, які творили звірства в Київській області: жоден не піде від покарання