Незвичайні історії із Кримського півострова. Мешканка намагалася вбити свого чоловіка, який підтримав війну в Україні. Не могла більше жити з такою людиною на одній землі.

Про цю сімейну драму розповів один із пропагандистських порталів, де регулярно вигадують провокації про Україну, а також називають війну "спецоперацією".

За інформацією від них, мешканка Криму намагалася вбити свого чоловіка за те, що він був прихильником війни в Україні, і вважав, що російська влада все правильно робить. У жінки ж була зовсім інша позиція, тому вона вирішила за допомогою сковорідки та відра для сміття вправити йому мізки.

Сім'я у Криму, фото: Mash
Сім'я у Криму, фото: Mash

Олегу із міста Севастополь 43 роки, і зі своєю "жінкою мрії" на ім'я Світлана вони вже три роки разом. Були. Пара одружилася, і чоловік навіть переписав на неї більшу частину майна. Проте вранці 24 лютого все змінило.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Жінці не сподобався той факт, що її коханий чоловік став на бік Росії у цьому конфлікті, і вони постійно почали сваритися. Нещодавно й зовсім словесна суперечка переросла у фізичний контакт. До речі, навіть тут перемогла Україна, а точніше, жінка з правильною позицією.

Російська пропаганда, фото: Instagram
Російська пропаганда, фото: Instagram

Вона настукала по голові чоловікові сковорідкою, і цим намагалася вибити з його голови всю пропаганду путінського режиму. Після того, як Олег знепритомнів, Світлана "добила" його відром для сміття.

Далі кримчанка садовою лопатою зрубала всі прапори з "Z" та "V" у будинку та у дворі, а потім облила машину чоловіка бензином і стерла всі "патріотичні" наклейки. Такі спецоперації нам більше до вподоби.

Росіяни на мітингу, скріншот
Росіяни на мітингу, скріншот

Прийшовши до тями, чоловік не став це терпіти, і написав на дружину заяву в поліцію, а також уже купив нові стікери з нацистською символікою, адже його політичні погляди не змінилися.

Нагадаємо, що Оленівка: ГУР встановила факти умисного вбивства, ООН розпочинає місію з трагедії з українськими полоненими

Раніше повідомляли, що архівні кадри козаків із Запоріжжя, незаконно переселених на Кубань з України .

Також, ворог хотів зайняти українські позиції, натомість посів місце у пакеті: особливості роботи снайперів ЗСУ