Наразі всіх українців цікавить одне питання – коли ж закінчиться війна. Багато хто починає користуватися послугами астрологів, які й роблять свої прогнози на те, як розвиватимуться події найближчим часом.

Однією з таких людей із здібностями стала Яна Езотеричка. Вона розповіла, чого очікувати найближчим часом від російських військ, і чи ці битви стануть вирішальними. Прогноз опубліковано на її особистому YouTube-каналі.

Спочатку випали карти доброї звістки, а також заморожування питання. Йдеться про наступ, який окупанти хочуть здійснити 6 серпня на Кривий Ріг та Миколаїв.

Астролог, фото: скріншот із відео
Астролог, фото: скріншот із відео

"Все в таємниці, все приховано, розумієте. Початок шляху якогось. Справді це може бути фінальна частина, зав'язка подій. Мабуть, це стане якоюсь відправною точкою. Возз'єднання якихось двох сил ми можливо з вами багато не дізнаємося. .Насувається щось досить серйозне, тому що буде заклик до відповіді, і справді це стане не те, щоб переломним моментом у військових діях, а стане вирішальною битвою, яка вирішить перебіг подальших подій" - зазначає астролог.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі жінка закликала мешканців Миколаєва та Кривого Рогу дотримуватися всіх правил безпеки, адже загроза справді серйозна. Перемогти ЗСУ зможуть лише за правильної стратегії, і сподіваємося, що вона в них є. Карта фінансової допомоги та зброї говорить про те, що все у нас складається добре, та енергія на боці України.

Таро, фото: скріншот з відео
Таро, фото: скріншот з відео

Варто одразу зазначити, що кінця війни поки що не видно, вона продовжується, і про це треба пам'ятати. Саме тому люди мають усі свої сили зараз сконцентрувати на тому, щоб допомогти своїй країні.

Нагадаємо, що кровожерна "мати" загиблого росіянина хоче більше жертв

Раніше повідомлялося, що ворог хотів зайняти українські позиції, натомість зайняв місце в пакеті: особливості роботи снайперів ЗСУ

Також, путін вже не той? Кирило Буданов розповів, чи справді росією керують двійники диктатора