На Херсонщині ЗСУ взяли в полон офіцера з росії, він розповів як мріяв скоріше втікнути з війни разом з вояками.

Він зазначає, що потенціал української армії перевершує потенціал рашистської армії у всьому. Відео зі зверненням полоненого, якого вигідно можна обміняти, адже це офіцер, розмістили у телеграм-каналі.

Полонений росіянин. Фото: скриншот Telegram
Полонений росіянин. Фото: скриншот Telegram

ЩО я хочу сказати, командування утримує особистий склад, який не хочуть знаходитися тут, хочуть повернутися всі додому. Весь склад першого та другого батальйону їх вже нікого не залишилось. Всі збігають та відмовляються. Хочуть повернутися додому. зізнається полонений.

Він також звернувся до громадян росії, з проханням допомогти таким як він, щоб повернутися додому. Він просить звернутися до президента путіна, та щоб він швидше свої війська російської федерації прибрали з території України, а сини та батьки повернулися у свої сім'ї.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

За словами полоненого росіянина, війська рф займаються мародерством, - на території Херсонської області орки вриваються у житлові будинки та грабують місцевих мешканців.

Він також заявив, що солдати рф знущаються над українцями, хоча він сам "цього не робив, та ставиться до цього негативно".

Нагадаємо, ми писали, що майбутнє покоління теж у небезпеці: у пропагандиста Соловйова планують заарештовувати батьків після заборони YouTube.

Як повідомляв "Знай.ua" СБУ затримала помічника народного депутата з Черкаської області: мріяв співпрацювати з окупантами.

Також "Знай.ua" інформував, що головні фашисти збираються на "антифашистський конгрес": Шойгу зібрався боротися з путіним та росіянами?