Російські пропагандисти вкотре пробили дно. Пропонують садити батьків через те, що вони не змушують дітей читати. Не вірять у своє майбутнє покоління.

Сталося це під час чергового випуску політичного ток-шоу Володимира Соловйова. Там, на превеликий подив, цього разу обговорювали не лише Україну, а й проблеми у своїй країні.

Йшлося про заборони, яких з кожним днем ​​стає тільки більше. Зараз все частіше з'являються розмови про блокування такого сервісу, як YouTube, і на думку Володимира Соловйова діти почнуть знаходити шляхи, як обійти ці заборони, наприклад за допомогою VPN.

Тобто вони не вірять у своє майбутнє покоління і думають, що вони не читатимуть книги. У суперечку із пропагандистом вступила депутат Держдуми Марія Бутіна. Вона запропонувала садити батьків, які дозволятимуть своїм дітям оминати заборони.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ой, яке це буде страждання, якщо у нас YouTube не буде! Книжки читатимуть! Якщо ми, дорослі, не в змозі обмежити своїх дітей, виховати, значить…" - почала говорити депутат, після чого її перебив ведучий програми.

соловйов. Фото: скриншот Youtube
соловйов. Фото: скриншот Youtube

"Ми не в змозі! У Єкатеринбурзі у тебе в змозі чи ні? Вони сказали, що вони проти літери Z, студенти. Пропонуєш посадити їх батьків? На підставі чого? Того, що вони погано виховали своїх дітей? Зараз доживемо до такого рівня диктатури, якого ніде у світі немає!” – каже Володимир Соловйов у своєму ток-шоу. Вперше він виступив не в ролі обвинувача, а в ролі захисника. Досить дивно, що він не вибрав бік Марії Бутіної, адже любить подібну риторику.

Пропагандист. Фото: Youtube
Пропагандист. Фото: Youtube

Нагадаємо, тисячі зруйнованих життів через амбіції диктатора путіна: росіяни атакували цивільні об'єкти у 60 разів частіше, ніж військові

Раніше повідомлялося, що Олександр Старух пообіцяв звільнити Запорізьку область за короткий термін, ЗСУ вже почали готуватися

Також, на Херсонщині завдяки HIMARS окупанти перетворилися на пил — їхали атакувати Миколаїв