Снайпера 79-ї бригади ДШВ розповіли про особливості своєї професії та бойової служби.

Снайпери-десантники продовжують давати відсіч російським окупантам у певних районах Донецької області. Про те, як працюють снайпери, розповіли бійці 79 бригади ДШВ.

Снайпер ЗСУ. Фото: скриншот з відео
Снайпер ЗСУ. Фото: скриншот з відео

Іноді буває таке, що снайпер не працює індивідуально. У одному населеному пункті була задача виявити противника. Це була сіра зона, задача — знайти та знищити дозор, групу противника. Ворог сподівався зайняти позиції, але зайняв місце в пакеті, та повернувся додому у правильному вигляді.

Снайпер ЗСУ. Фото: скриншот з відео
Снайпер ЗСУ. Фото: скриншот з відео

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Ситуація така, що ворожа БМП у двох кількостях вийшли на наші позиції. Першу БМП підбила піхота, а друга розвернулася і втікла. Повистрибувало туди дуже багато людей, вони думали, що візьмуть позицію. Ми відкрили вогонь на враження. Вони зайняли кругову оборону біля підбитої БМП. Ми їх почали знищувати один за одним, хто лишався, втікли в ліс. снайпер ЗСУ.

Снайпер ЗСУ. Фото: скриншот з відео
Снайпер ЗСУ. Фото: скриншот з відео

Але й їх було знайдено та знищено з допомогою снайперів. Також снайпери розповідають, що робота у залісненій місцевості ускладнює роботу снайперів.На відео видно, як відстежують та вціляють у противника, який намагається ховатися від українських соколів.

Нагадаємо, ми писали, що головні фашисти збираються на "антифашистський конгрес".

Як повідомляв "Знай.ua" якість, а не швидкість: військовий експерт окреслив першу стратегічну мету ЗСУ на півдні.

Також "Знай.ua" інформував, що Азовці показали, як нищать техніку та зброю окупантів — вантажівки з боєкомплектом злетіли в повітря.