Харків уже готовий до можливого наступу з боку російських окупантів. У них більше не вдасться застати нас зненацька.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов у своєму Telegram-каналі.

Зараз все частіше з'являються чутки про те, що російські окупанти знову можуть розпочати наступ на Харків, проте в області готові до цього, і подолають будь-які провокації агресорів.

"В останні дні окупанти розповсюджують повідомлення про можливий повторний наступ на Харків. Запевняємо: ми готові до будь-яких дій ворога. Наші захисники надійно тримають оборону, не дають ворогові просунутися вперед, хоч той і намагається. Навіть спроби розвідки окупантів – невдалі", - каже Олег. Синьогубів.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Росіяни постійно втрачають особовий склад та військову техніку, а українці стають лише сильнішими. Щодня посилюються фортифікаційні споруди та оборонні можливості. А з озброєнням від західних партнерів ми ще швидше подолаємо цю агресію.

Олег Синєгубов: фото з Facebook
Олег Синєгубов: фото з Facebook

"Не маючи успіхів на фронті, окупанти не лише поширюють фейки, а й від безсилля продовжують терор проти мирних людей. Є інформація, що найближчими днями ворог посилить ракетні удари по місту Харкову та районам області. Тому прошу мешканців Харківщини не нехтувати сигналами тривоги. , без нагальної потреби не перебувати на вулиці, а під час тривоги перебувати в укриттях" - продовжив Олег Синегубов.

Зруйнований будинок у Харкові, фото: Telegram Харків зараз
Зруйнований будинок у Харкові, фото: Telegram Харків зараз

За допомогою українців та всього світу окупанти незабаром програють, а ми знову заживемо спокійно.

Нагадаємо, що жодного дня без бунту: російські окупанти поскаржилися на відсутність зарплати, обіцяють дійти до путіна

Раніше повідомлялося, що литовські антидронові комплекси EDM4S Sky Wiper вже їдуть до України ламати плани російських окупантів: можуть забути про свою розвідку .

Також, війна скасовується: Ненсі Пелосі прибула до Тайваню, а до Ітай висловив стурбованість .