Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов вирішив знову висловитись про чоловіків, які хочуть покинути Україну, щоб втекти від війни.

Про це він заявив у своєму новому інтерв'ю "24 каналу".

Він досить гнівно відреагував на випадки, коли чоловіки призовного віку втікають за кордон замість допомоги своїй країні. Навіть не йдеться про те, щоб вони йшли воювати. Тут питання банальної поваги до тих, хто щодня ризикує життям заради інших, а допомагати можна і поза фронтом.

Олексій Данилов, скріншот: YouTube
Олексій Данилов, скріншот: YouTube

Завжди можна знайти альтернативу, якщо ви не можете тримати зброю в руках.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Нема чого ховатися за жіночими спідницями і тікати з країни. Треба допомагати. Не можете воювати і тримати в руках зброю - допомагайте іншим способом. Знаходьте будь-які можливості", - заявив Олексій Данилов.

Також секретар РНБО зазначив, що це дуже несправедливо, що багато хто починає тiкати, коли інші захищають. У той же час, інше питання до тих, хто справді не може бути мобілізований з певних причин.

Перетин кордону. Фото: скриншот YouTube
Перетин кордону. Фото: скриншот YouTube

"Коли ми всі виконуватимемо правові дії та закони Конституції, все скоро стане на свої місця. І вигадувати, що через петицію вас можуть відпускати, то послухайте - так не можна, роботи в нашій країні більше, ніж достатньо", - додав він. .

Олексій Данилов, скріншот: YouTube
Олексій Данилов, скріншот: YouTube

Так Олексій Данилов прокоментував вже третю за останній час петицію, яка закликає зняти заборону. Володимир Зеленський про це висловився лише раз, і риторика була схожою.

Нагадаємо, що криворукі загарбники намагаються "підлатати" Антонівський міст, але все марно

Раніше повідомлялося, що на Росії вигадали нову мету "спецоперації": вже не "визволителі"

Також Польща посилить міць ЗСУ, надавши чергову партію бойової техніки: окупантам приготуватися