Культ війни - все, що потрібно знати про росію сьогодні. Цього разу колишній президент Дмитро Медведєв висловився про необхідність початку війни проти своїх союзників.

Амбітний пост був опублікований прихвостнем диктатора путіна в соціальній мережі "Вконтакті", яка заборонена в Україні. При цьому пробув він там недовго, і практично відразу ж був видалений. Дмитро Анатолійович, мабуть, не знає про функцію "скриншот".

Дмитро медвєдєв. Фото: скриншот YouTube
Дмитро медвєдєв. Фото: скриншот YouTube

У своїй публікації він почав загрожувати війною тим державам, де ще не були окупанти. Здебільшого це нинішні союзники Росії, які не підтримують їхні дії в Україні.

Таким чином, на думку Дмитра Медведєва, у разі захоплення України, чого нiколи не станеться, вони далі почнуть свої "спецоперації".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Росія піде в наступний похід для відновлення кордонів нашої Батьківщини, яка, як відомо, ніде не закінчується" - пише заступник голови Ради безпеки.

У такому контексті він має на увазі, що якби не Російська імперія, що Грузії в нинішніх кордонах не існувало б, а Казахстан взагалі для Кремля тепер "штучна держава", адже спочатку його територію заселило російське населення. Сильно він ударився головою.

"У нинішньому столітті влада Казахстану почала реалізовувати ініціативи щодо переселення всередині республіки різних етнічних груп, які можна кваліфікувати як геноцид росіян. Поки туди не прийдуть росіяни, порядку не буде", - висловився Дмитро Медведєв.

Публікацію було миттєво видалено, проте по мережі вже почали поширювати скріншоти. Більше того, його помічник Олег Осипов зазначив, що сторінка Дмитра Медведєва була зламана, і він жодного стосунку до цього не має.

Третя світова ще ніколи не була так близько: Китай перекидає військову техніку у бік Тайваню .

Раніше повідомлялося, що ЗСУ відтісняють ворога, вже відбили близько 50 населених пунктів у Херсонській області: тікають та знищують усе довкола

Також російських окупантів обманюють із ротацією: бояться, що останні військові втечуть