У Росії визнали полк "Азов" терористичною організацією. Крім того, там вигадали легенду про людожерство.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від Верховного трибуналу Росії, який і визнав цей підрозділ терористичною організацією. Певне, переплутали зі Збройними силами росії.

Полк Азов. Фото: Youtube
Полк Азов. Фото: Youtube

"Рішення про визнання "Азова" терористичною організацією та його заборону в Росії підлягає виконанню негайно, не чекаючи набрання чинності", - наголосили у Верховному суді країни-агресора.

Окрім того, Голова Громадської наглядової комісії Москви Георгій Волков вирішив поширити ще одну пропагандистську версію.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він зазначив, що мав нагоду поговорити з одним із полонених бойовиків, і той йому розповів про те, що в полку "Азов" практикувалося людожерство. Чого вони тільки не вигадають задля того, щоб виправдати свої військові злочини в Україні.

Боєць полку "Азов". Фото: скрін youtube
Боєць полку "Азов". Фото: скрін youtube

Зроблено таке рішення виключно задля того, щоб загальмувати процес обміну. Тепер вони вважають, що мають повне право засудити українських бійців до довічного ув'язнення. Без будь-якого права помилування чи обміну, а якщо вони будуть розташовані ще й у "ЛДНР", то там їм взагалі може загрожувати страта. Росіяни у своєму репертуарі.

Бійці з Азовсталі. Фото: скриншот YouTube
Бійці з Азовсталі. Фото: скриншот YouTube

Нагадаємо, що "Азов" було створено 5 травня 2014 року у місті Бердянськ, і це був якийсь батальйон патрульної служби міліції особливого призначення. Вже у вересні того ж року його було розширено та реорганізовано. Замість батальйону використовувався термін «полк». Після 24 лютого 2022 року полк "Азов" брав участь в обороні заводу "Азовсталь", що в Маріуполі, і тепер усі полонені знаходяться у росіян.

Нагадаємо, що не коров'ячими коржами єдиними: на Росії влаштували концерт на честь відкриття смітника

Раніше повідомлялося, що ЗСУ відтісняють ворога, вже відбили близько 50 населених пунктів у Херсонській області: тікають та знищують усе довкола

Також, бронетехніка від британських друзів вже перевозить ЗСУ по всій лінії фронту: з такими Husky не страшні будь-які обстріли