Радник глави офісу президента Олексій Арестович зробив нову заяву про програш окупантів. Почали тікати з Гостомеля, що на Київщині.

Про це Олексій Арестович розповів під час чергового ефіру. Він зазначив, що окупанти почали залишати Гостомель, і кидають там при цьому свою ж техніку. Вони переодяглися в цивільний одяг, і намагаються піти, поки є така можливість.

Збройні Сили України розпочали контрнаступ на Київщині та вибивають противника на напрямку Буча-Ірпінь-Гостомель.

"Вже з Гостомеля почали ДО РЕЧІ відходити. Ми сьогодні побачили перших. Кидають техніку, Все, частина в громадянку переодягається, частина просто обходить " - говорить Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олексій Арестович, фото: Facebook
Олексій Арестович, фото: Facebook

Дана частина Київської області продовжує бути проблемною зоною, адже ЗСУ контролюють тільки частину міста, і окупанти там засіли щільно. Однак, панікувати не потрібно, і Олексій Арестович зазначив, що довго це не триватиме.

У своєму недавньому зверненні до народу радник глави офісу президента зазначив, що у військ Росії практично немає ресурсів для того, щоб продовжувати наступ.

"Ворог стоїть практично на місці і у нього проблеми з поставками палива, боєприпасів та інших видів матеріального забезпечення. Голі, босі окупанти", - сказав він.

російські окупанти. Фото: скрін youtube
російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що вже більше місяця в Україні триває війна, яку цинічно розв'язала Російська Федерація на чолі з Володимиром Путіним. Вони обстрілюють з ракет мирне населення, і намагаються захопити великі міста.

Як бачимо, у них це виходить вкрай погано.

Нагадаємо, що "Герой України" посмертно: у повітряному бою з російськими окупантами загинув льотчик Степан Тарабалка

Раніше повідомлялося, що мінус 40 окупантів, танки і БМП: ЗСУ розгромили ворога під Києвом і відбили ще один населений пункт. ЗСУ продовжують вибивати окупантів з української землі

Також, дочь Сергія Лаврова позбулася "гламурного" життя в Британії, санкції відібрали все: доведеться шукати новий будинок і країну