Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович вирішив висловитися щодо ситуації в Херсонській області. Росіяни не зможуть нас перехитрити.

Про це він розповів у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним. Випуск був опублікований на офіційному YouTube-каналі.

Олексій Арестович зазначив, що незважаючи на постійне перегрупування військ у Херсонському напрямку, окупанти не зможуть досягти жодних успіхів. Все тому, що Україна з цього приводу має певний задум, який окупанти ніколи не зможуть розгадати через свою неосвіченість.

"У нас є певний задум, який передбачає, що чим більше Росія нажене на Херсонський напрямок особового складу та техніки – тим краще", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Найімовірніше нове озброєння допоможе їх усіх ліквідувати, і цим місто буде звільнено від російської агресії. Сподіваємося, що це станеться незабаром, бо мешканці не хочуть слухати накази від тимчасової "влади".

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram

Також радник голови ОПУ вирішив зазначити, що росія зібрала армію з 30 тисяч осіб у Херсонській області для того, щоб йти на Кривий Ріг та Миколаїв. Зробити в них цього не вдасться, і багато фактів на це вказують.

Їм поставили завдання, щоб до 6 серпня вони вже були готові, але, найімовірніше, підготовка затягнеться, а атака взагалі провалиться, адже ступінь підготовки викликає величезні сумніви.

"На Херсонському напрямку загалом приблизно під 30 російських БТГ. На правому березі – 22-25 тисяч. Усього було 12-15 тисяч, додали близько 10 тисяч", - зазначив Олексій Арестович.

Рано чи пізно ЗСУ завдадуть по них удари РСЗВ HIMARS, яких стало ще більше.

Нагадаємо, що захисник Азовсталі "Волина" став свідком теракту росіян у Оленівці та сказав правду

Раніше повідомлялося, що на війну в Україну повертатися відмовилися - до ГУРу розповіли, скільки морських піхотинців РФ відмовилися їхати на фронт

Також російські окупанти готуються до наступу на Херсонщині .