Герой України, Олег Мороз, сміливий та завзятий досвічений сапер до останнього виконував найскладніші завдання не зважаючи на ордена та регалії.

На жаль, побратими розповідають про Олега, після його загибелі. Виконуючи завдання Олег загинув. Товариші розповідають, що він воював з 2014 року, був біля Донецького аеропорту, коли отримав важке поранення. Після важкої реабілітації повернувся у військо. Про це у сюжеті командування десантно-штурмових військ.

Герой України Олег Морозов. Фото: скриншот Facebook
Герой України Олег Морозов. Фото: скриншот Facebook

Олег продовжував виконувати найскладніші завдання, навіть після того, як отримав звання "Герой України".

10 березня 2022 року за особисту мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, головний сержант інженерно-саперного взводу 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України старший сержант Олег Романович Мороз отримав звання "Герой України" з врученням ордену "Золота Зірка".

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Побратими розповідають, що звання він отримав коли треба біло підірвати міст. Спочатку було закладено вибухівку але стояв щільний вогонь, і вона не спрацювала. Тоді командування вигадало інший план. Треба було навантажити Урал вибухівкою, і відвезти у певне місце. Олег визвався сам це робити. Відвіз та повернувся під шквальним вогнем ворога.

Міст підірвали, а Олегу дали "Зірку".

10 червня 2022 року під час виконання завдання старший сержант Олег Мороз загинув в бою.

Побратими сумують за своїм наставником та другом, адже Олег був багатьом другом, а декому, як рідним братом. Але бойовий дух не втрачають і обіцяють обов'язково помститися за смерть побратима.

Нагадаємо, ми писали, що російських окупантів дурять з ротацією: бояться, що останні військові втечуть.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти намагаються врятувати Антонівський міст за допомогою відбивачів, але у ЗСУ все продумано до дрібниць.

Також "Знай.ua" інформував, що Великобританія зважилася на передачу військових кораблів Україні, ЗСУ готові до знищення флоту росіян.