Російські окупанти вирішили встановити відбивачі, щоб зберегти залишки Антонівського мосту в Херсоні. Вони гадають, що це їм допоможе.

Про це розповіли аналітики з американського Інституту вивчення війни - ISW .

Наразі росіяни почали здійснювати оборонні заходи на Херсонщині, бо бояться швидкого контрнаступу Збройних сил України. Уздовж практично зруйнованого Антонівського мосту було поставлено відбивачів, аби цим обдурити українських військових. Однак цього у них ніколи не вийде.

Карта бойових дій, фото: ISW
Карта бойових дій, фото: ISW

Все це видно на супутникових знімках.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Антонівський міст, фото: скріншот
Антонівський міст, фото: скріншот

Також, американські експерти зазначають, що росіяни зараз можуть знову готувати всі умови для наступу на Харків, проте з огляду на їх темпи просування на Донбасі цього зробити не вдасться.

Останніми днями відновилися локальні наземні атаки поруч із Ізюмським напрямом, проте всі вони виявилися невдалими, що не дивно.

Окупанти, фото: скріншот із відео
Окупанти, фото: скріншот із відео

Іншими словами, незрозуміло, що вони тут роблять шостий місяць, адже успіхів їм точно ніколи не досягти, і колись доведеться визнати свою поразку.

За даними Генштабу, з 24 лютого по 1 серпня загальні втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 41 030 осіб (+200 за добу). Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо, що на війну в Україну повертатися відмовилися - до ГУРу розповіли, скільки морських піхотинців РФ відмовилися їхати на фронт

Раніше повідомлялося, що окупанти колонами тікають із Запорізької області, ЗСУ "підсмажили" неабияк

Також, російські окупанти перевдягаються в цивільний одяг, сподіваючись втекти з України .