Війна продовжується, та змушує ворога відчувати всю міць та безстрашність воїнів ЗСУ.

У черговому перехопленому, ворожий солдат розповідає з захопленням, які безстрашні та сильні воїни ЗСУ, він захоплюється силою української армії. Про це свідчить нова телефонна розмова, яку перехопила СБУ.

Російський загарбник. Фото: скриншот Youtube
Російський загарбник. Фото: скриншот Youtube

Наші воїни "вкладають" ворога "цілими батальйонами" і роблять це на "раз-два". Ворог деморалізований і здатен наступати тільки ціною шалених втрат.

Українська армія – це найсильніша армія у всьому світі… Вони навіть росіян не бояться, с*ка, нікого…. Це так і є, реально… розповідає окупант матері.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину
Показати ще

Окупант мобілізований у лави рашистів житель тимчасово окупованого Донецька. На заперечення жінки, яка надивилася пропаганди, просто запитує: "Ти втрати взагалі бачила які?.. Вам правду не кажуть… вам розповідають казки". Мовляв, росіяни, якщо і просуваються, то лише коштом величезних втрат.

Російський загарбник. Фото: скриншот Youtube
Російський загарбник. Фото: скриншот Youtube

А навіть якщо просувається наша армія, це дуже з великими втратами. Ху*рят на раз-два, я тобі говорю. У нас полк там в'їхали. Батальйони лягають.. зізнається мобілізований днрівець.

Нагадаємо, ми писали, що у Кремлі злякалися контрнаступа ЗСУ, і окупантів перекидають у Херсонську область: "вантажів-200" буде більше, ніж планувалося.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти намагаються врятувати Антонівський міст за допомогою відбивачів, але у ЗСУ все продумано до дрібниць.

Також "Знай.ua" інформував, що росіяни бояться контратак ЗСУ та марно накопичують сили біля Херсону.