1 серпня Трамп порадив Зеленському йти на угоди з путіним і відмовитися від спроб вступити до НАТО.

Також він порадив відмовитися від Криму. Він заявив, що у такому випадку можна було "врятувати країну". Проте це не перші пропутінські промови Трампа. Аналітики зазначають, що напередодні війни Трамп тішився як дитя, що путін йде війною на Україну.

Трамп та путін. Фото: скриншот Youtube
Трамп та путін. Фото: скриншот Youtube

Трамп в інтерв'ю американському подкасту The Clay Travis and Buck Sexton Show від 23 лютого:

Це геніально! Це чудово!.. путін - міцний горішок. Коли я вчора побачив по телеекрану, то сказав: 'Це геніально'. путін оголошує більшу частину України... путін оголошує її незалежну. Він піде туди і буде миротворцем. Це найсильніша миротворча сила. Вони збираються зберегти мир гаразд. Ні, але ти тільки подумай про це. Цей хлопець є дуже кмітливий… Я його дуже добре знаю. Дуже добре. Трамп.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Після цього Трамп 1 серпня каже, що не вірить, що Путін колись мав намір починати війну з Україною, але якщо він почав, то він добиватиметься всієї країни окупації всієї України. Також він додав, що якби він був президентом, то цієї війни не сталося б.

На думку аналітиків це дійсно правда, адже Трамп би не поставив Україні взагалі зброю, не розкрив дані розвідки про підготовку вторгнення, і він би здав Путіну Україну, як під час своєї каденції особисто руйнував НАТО, здавав позиції в Азії, втрачав вплив у Європі.

"Єдине, що заспокоює, — Трамп поки що програє за рейтингами абсолютно всім майбутнім можливим кандидатам у президенти", - зазначають аналітики.

Нагадаємо, ми писали, що у Кремлі злякалися контрнаступа ЗСУ, і окупантів перекидають у Херсонську область.

Як повідомляв "Знай.ua" Великобританія зважилася на передачу військових кораблів Україні, ЗСУ готові до знищення флоту росіян.

Також "Знай.ua" інформував, на Херсонщині завдяки HIMARS окупанти перетворились на порох — їхали атакувати Миколаїв