У Брилівці Херсонської області внаслідок удару HIMARS не стало 80 росіян та ще 200 поранено.

Повідомляється, що високоточним ударом HIMARS було знищено залізничний ешелон із більш ніж 40 вагонів, що прибув із Криму з живою силою, технікою та боєприпасами на залізничну станцію Брилівка, Херсонської області. Про це повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.

Знищений ешелон. Фото: скриншот Telegram
Знищений ешелон. Фото: скриншот Telegram

Братчук повідомляє, що втрати живої сили окупантів склали — близько 80-ти осіб загиблими та 200 осіб пораненими. Внаслідок потужного удару - "гарматне м'ясо" перетворилося на вуглинки, техніка на купи металобрухту, а БК злетів у повітря.

За даними розвідки, загинули всі машиністи та інженери компанії "Російські залізниці", які здійснювали транспортування військового вантажу з Криму до Херсонської області. Це не перший випадок загибелі машиністів "РЗ" в Україні. І не останній.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Важливо розуміти, що робота машиністами в українському Криму або в областях росії, з яких на територію України доставляються ешелони з боєприпасами, потенційно небезпечна. Кожен ешелон з бойовою технікою, особовим складом та БК відстежується в режимі реального часу супутниками і вдень, і вночі.

Скриншот повідомлень
Скриншот повідомлень

Нагадаємо, ми писали, що рашисти знову тягнуть свій непотріб до наших кордонів: підтвердження

Як повідомляв "Знай.ua" не битий, не фарбований і без пробігу: воїни ЗСУ похвалилися "жирним" трофеєм на передовій.

Також "Знай.ua" інформував, що російські окупанти здивували "передовою" технологією розмінування.