У Росії люблять хвалитися тим, що їхня армія нібито друга у світі, але насправді справи дуже погано. У мережі загарбники продемонстрували "передову" технологію розмінування. Відео опублікували у Telegram-каналі "Третя сила".

Усі цивілізовані армії світу мають необхідне спорядження для проведення розмінування території, але це явно не про збройні сили Росії. У той час як пропагандисти вбивають у голови росіян, що їхня армія друга у світі, окупанти ведуть розмінування у прямому розумінні за допомогою "каміння та палиці".

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

На відео видно, як "сапер" російської армії намагається розмінувати територію за допомогою обрізаної пляшки, прив'язаної до ціпка. При цьому окупант практично не має захисного екіпірування, яке могло б захистити його у разі вибуху.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чим закінчилася історія з розмінуванням - невідомо, але можна зробити головний висновок, що життя солдатів для Кремля нічого не означає, а воювати деяким підрозділом доводиться ціпками.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, не дарма вони кріокамери тягли за собою: Міноборони показало скільки місця потрібно, щоб поховати орду російських загарбників.

Також наш портал інформував, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

Крім того, наш портал інформував, Михайло Подоляк залякав росіян їхньою ж зброєю, і назвав 5 цілей українського контрнаступу – закінчення війни лише на наших умовах.