В ніч на 29 липня 2022 року українські захинсики накрили потужним вогнем окупантів в місцерозташуванню сил ворога поблизу селищ Верхній Токмак та Чернігівка Запорізької області.

Очевидно, вояк путіна там добряче підсмажило, що вони надумали втікати, а може робити черговий "жест доброї волі", або ж вирішили, що отримали "негативну перемогу" - це знає лише Бог. Але достеменно відомо, що оккупанти рф відводять особовий склад та техніку на інші позиції.

Окупанти у місті, фото з вільних джерел
Окупанти у місті, фото з вільних джерел

Близько 40 поранених доставили в госпіталь міста Пологи. З Чернігівки підрозділи виведено практично в повному складі. Наразі поблизу населеного пункту залишаються кілька блок-постів та не більше 100 військових. Решта окупантів разом з технікою розподілено по містах Токмак та Бердянськ.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки МО України.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Під час виходу з населених пунктів рашисти намагаються створити враження про планову ротацію. Насправді ж, окупанти мають намір повністю залишити селище і розпочали мінування під’їзних доріг",- повідомляють в управлінні.

Українці висловили свою думку з цього приводу:

"От і добре, тікайте орки бо поїдете в смітьєвих пакетах", "Вони не хочуть втопитися в морі, як акт доброй волі? Що бичок азовський не з'їсть те медузи переварять", "Тікають! А вони ще Київ хотіли взяти!", " Нехай швидше драпають! Дай боже сили і захисту нашим військовим!"...

Нагадаємо, що Пентагон задоволений тим, як Україна використовує надану зброю та готує новий пакет військової допомоги.

Раніше ми повідомляли, що володимир путін програв битву з комарами і відлупцював себе по вуху: права рука підвела.