Українська військова авіація – страшний сон для російських окупантів. Пілоти охороняють небо, роблячи неможливе. Роботу повітряних сил продемонстрував Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

У перші дні повномасштабного вторгнення російські окупанти насамперед атакували військові аеродроми, щоб ЗСУ не мали змоги захищати небо. Незважаючи на гучні заяви Кремля, що всю авіацію України вражено, Повітряні Сили вже шостий місяць тримають загарбників у страху.

Українська військова авіація. Фото: скрін youtube
Українська військова авіація. Фото: скрін youtube

Валерій Залужний показав, наскільки важка і небезпечна робота українських бойових льотчиків, яку вони виконують на 100%. Він зазначив, що авіація забезпечує, щоб окупанти відчували себе в Україні, як у пеклі.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"У перші тижні війни авіація Повітряних Сил влаштувала противнику справжнє пекло в українському небі. Сьогодні наші пілоти разом із воїнами зенітних ракетних військ продовжують контролювати повітряний простір, змусивши ворога відмовитися від наближення до наших кордонів", - написав Головнокомандувач ЗС України.

Раніше Знай писав, Північна Македонія відправила Україні радянські танки, подаровані Москвою: забезпечили свою поразку ще 22 роки тому.

Також наш портал повідомляв, що Генштаб ЗСУ показав, як насправді відбувається мобілізація на росії: "Держава обманює народ, а той – держава".

Крім того, ми писали, російські війська намагалися знову захопити Харків, але лише втратили окуповані землі та людей – типовий день "другої армії світу".