У війні проти України росія задіяла практично всі свої сили, і поповнювати величезні втрати стає дедалі складніше. Таку оцінку ситуації на фронті зробили Збройні сили Канади.

ЗС Канади вважають, що практично всі підрозділи російської армії задіяні у боях на території України. Армія Росії зазнає великих втрат і не в змозі повноцінно поповнювати свої ряди. Зазначається, що вербують навіть ненавчених новобранців.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

"росія зіткнулася з такими великими втратами у більшості своїх армійських підрозділів, що намагається знайти навіть ненавчених новобранців для поповнення", - йдеться у повідомленні.

ЗС Канади наголошують, що тих угруповань російських окупантів, які вже дислоковані в Україні, недостатньо для масштабного наступу, тому Кремль намагатиметься досягти мінімального прогресу на Сході та Півдні України.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Оцінка ситуації на фронті ЗС Канади
Оцінка ситуації на фронті ЗС Канади

"Наразі дислоковані в Україні сили росії недостатні для досягнення заявленої мети щодо зміни уряду в Києві, і росія продовжуватиме намагатися досягти навіть скромного тактичного прогресу на східному та південному фронтах", - йдеться у повідомленні ЗС Канади.

Раніше Знай повідомляв, що російські окупанти скаржаться на командирів, які знущаються з них заради веселощів.

Також наш портал інформував, Олексій Арестович прогнозує нову фазу війни та наступ окупантів на півдні: "Навішаємо їм".

Крім того, ми писали, Кремль має серйозні проблеми з вербуванням нового "м'яса" для війни в Україні: гинути за копійки ніхто не хоче.