Перша леді України Олена Зеленська розповіла про свій стан понад п'ять місяців війни. Постійна напруга дається взнаки, адже можуть постраждати її близькі люди.

Про це вона заявила у своєму новому інтерв'ю для порталу ВВС .

Варто зазначити, що її коментарі щодо ситуації в країні з'явилися лише через кілька годин, як російські окупанти знову намагалися обстріляти столицю України з боку Білорусі. Це додає стресу.

Олена Зеленська. Фото: скрин відео
Олена Зеленська. Фото: скрин відео

Наразі кожен українець, який познайомився у лютому з таким поняттям як війна, перебуває у стані стресу, і потребує цим психологічної допомоги фахівців. Варто відразу зазначити, що в цьому немає нічого поганого, і кожен для налагодження ментального здоров'я повинен час від часу розбирати питання зі своїми фахівцями.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Уряд України намагається надати таку допомогу кожному, хто цього потребує, оскільки "ми живемо у постійному стресі з 24 лютого, і він не послаблюється".

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Незважаючи на війну, не можна забувати про інші аспекти життя. Бої продовжуються, але й жити забувати не потрібно. Країна повинна шукати сили боротися і працювати, а люди рухатися лише вперед.

"Це дуже тонкий баланс. Тому якщо хтось може сказати, що Київ – абсолютно мирне місто, це буде ілюзія. У нас було кілька ракетних ударів, але країна має працювати. Бізнес має працювати. Країна працює і вона не повинна зупинятися. Ні життя без розвитку - ми маємо продовжувати розвиватися", - додала Олена Зеленська.

Володимир і Олена Зеленські, фото з Instagram
Володимир і Олена Зеленські, фото з Instagram

Сподіваємося, що незабаром весь цей страшний сон закінчиться, і наші діти більше ніколи не прокинуться посеред ночі від вибухів. Не можна зневажливо ставитись і до свого здоров'я, яке у кожного похитнулося під час повномасштабної війни.

Нагадаємо, що терорист Стрєлков-Гіркін спрогнозував постріли ЗСУ Кримським мостом: вже зовсім скоро

Раніше повідомлялося, що британська розвідка назвала найбільші страхи Росії у війні проти України .

Також уряд США виділив кошти на підготовку "привидів": українські пілоти навчатимуться на американських літаках