Воїни ЗСУ продемонстрували ювелірну роботу по техніці російських окупантів. Відповідне відео з'явилося у Telegram-каналі 72-ї окремої механізованої імені Чорних Запорожців.

Українські захисники наводять жах на російських загарбників навіть без передового озброєння, яке надходить від західних партнерів. Неймовірний професіоналізм та любов до батьківщини дозволяють воїнам ЗСУ робити неймовірні речі.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

Так, українські десантники продемонстрували ювелірну точність, скинувши вибухівку з дрона прямо у люк бойової машини окупантів, які, як їм здавалося, сховалися під деревом. В один чудовий момент екіпаж машини отримує полум'яний "привіт" від десантників, а далі, ймовірно, вирушає додому в пакетах.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Снайперська точність! Наші побратими - оператори коптерів з 95-ї Окремої Десантно-штурмової Бригади працюють по російським окупантам. Прицільність у цих хлопців 10 з 10! Чудова робота!", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, канадський експерт розкрив секрет провалу путіна в Україні, як безладний підхід призвів до десятків тисяч жертв.

Також наш портал інформував, бойовики з "ДНР" промовилися про наказ путіна стріляти по своїх же, починає мучити совість: "Я думав захищатиму свою родину".

Крім того, ми писали, Олександр Невзоров розповів, як путін за 5 місяців перевершив за кривавістю багаторічну війну у В'єтнамі: десятки тисяч жертв амбіцій.