Воїн ЗСУ врятував вісьмох товаришів з пекла, яке влаштували російські окупанти, завдавши ракетних ударів по військовій частині. Про це повідомляє Головнокомандувач ЗС України у facebook.

Боєць ЗСУ згадав ранок 24 лютого, коли окупанти завдали ракетного удару в частині, де він ніс службу. Удар припав по складу з боєприпасами, які почали детонувати.

Воїн, який урятував товаришів. Фото: facebook/Головнокомандувач ЗС України
Воїн, який урятував товаришів. Фото: facebook/Головнокомандувач ЗС України

"Ворожа ракета влучила у склад засобів бойового ураження. Боєприпаси – ракети, бомби – одразу почали детонувати, – розповідає Єгор. – Я був старшим по наряду, тож дав команду начальнику варти забирати звідти особовий склад. Але виводити людей з будівлі та йти пішки по відкритій місцевості було дуже небезпечно. Тож я прийняв рішення взяти власний легковий автомобіль і на ньому забрати хлопців", - згадав солдат.

Воїн тричі повертався у частину автомобілем, по черзі вивозячи товаришів у безпечне місце. Наприкінці він повернувся за одним товаришем, якого вже вважали загиблим. Боєць виявився живим, але був у шоковому стані і самостійно не зміг би вибратися з вогняного пекла.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

"Взяв із собою двох бойових медиків, які могли б надати допомогу у випадку поранення і ще одного водія, щоб міг вивезти хлопців, раптом що. Коли ми приїхали, склад ще детонував, довкола все літало, вибухало, горіло. Пішли потихеньку. Де повзли, де присідали. Зрештою, бійця знайшли – у шоковому стані, бо безпосередньо біля нього ракета впала, але живого!", - розповів воїн.

Раніше Знай повідомляв, Олексій Арестович деморалізував російських окупантів і вказав їм на дві великі помилки в Україні.

Також наш портал інформував, канадський експерт розкрив секрет провалу путіна в Україні, як безладний підхід призвів до десятків тисяч жертв.

Крім того, ми писали, трупів набагато більше: у США назвали кількість загиблих та поранених окупантів.