Українські пілоти так вправно бомблять ворогів, що ті навіть не встигають засікти їх на своїх радарах.

Про це свідчить телефонна розмова російських загарбників з-під Херсону, яку оприлюднили у СБУ.

Пілоти ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Пілоти ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Ми сидимо, слухаємо розмови. І там кажуть, ну наші, зенітники: готовність номер 1, незабаром прилетять, протягом 10-15 хвилин, два літаки. Наступне послання кажуть: вони вже відпрацювали і полетіли. Все, відбій розповідає окупант матері.

Він пояснює, що це не затримка зв’язку, а вищий пілотаж українських захисників. Після чого окупант розповідає, що будуть переходити на снаряди з напалмом, бо фосфорні та касетні боєзапаси українців "не беруть".

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пілоти ЗСУ. Фото: скриншот Youtube
Пілоти ЗСУ. Фото: скриншот Youtube

Фосфором їх хр*начім, су*а. Фосфор, касети... Взагалі начхати... Там звісно все плавиться... Зате вночі дуже гарно. зізнається загарбник.

На що мати бідкається, що українці живучі мов таргани.

Також Служба безпеки повідомляє, що фіксує всі злочинні дії російських окупантів, та передає в подальші інстанції для опрацювання та притягнення відповідальності за порушення росіянами законів та звичаїв війни.

У повідомленні уточнюють, що за цією статтею Служба відкрила уже понад 7 тисяч проваджень.

Нагадаємо, ми писали, що Марк Фейгін передрік найнебезпечніший період для путіна, може втратити все.

Як повідомляв "Знай.ua" Британська розвідка назвала найбільші страхи рф у війні проти України.

Також "Знай.ua" інформував, що уряд США виділив кошти на підготовку "привидів": українські пілоти вчитимуться на американських літаках.