Головний російський пропагандист Володимир Соловйов уже давно усвідомлює, що окупантам не виграти цієї війни, і перемога буде за Україною. Однак перед народом він продовжує робити видимість того, що все йде за планом.

Під час його вечірнього ток-шоу, де, за традицією, обговорюють не проблеми їхньої країни, а Україну, пропагандисти знову вирішили виявити фантазію. Обговорили те, чого ніколи не станеться.

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео
Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

На цей раз до нього на шоу прийшов депутат Держдуми, з яким вони вирішили поділити територію України, щоб підтримати економіку Росії. Цікаво, чому найбільша країна у світі не використовує для цього своїх територій, адже у них є для цього всі ресурси.

"Ну я дивлюсь такий ще фактор для нашої економіки, нові території. Донбас, Таврійська губернія, ось це все, це ж кілька мільйонів людей. Це ж фантастичні можливості для росіян" - каже Володимир Соловйов.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Після цього підключився до розмови і депутат, який ніс ще більшу брехню, ніж перший пропагандист. Цей народ розумом не збагнути.

"Це економічні території, які ми повинні не спонсорувати, а створювати передумови розвитку та просто використовувати ці механізми. Це величезна територія".

соловйов. Фото: скриншот Youtube
соловйов. Фото: скриншот Youtube

Ще один викид агресії з боку росіян. Колись вони визнають той факт, що це ніколи не станеться, і Збройні сили України обов'язково повернуть території, де тимчасово засіли росіяни.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, що ЗСУ завдали руйнівного удару по Антонівському мосту в Херсоні, тепер рух неможливий: у пропагандистів тремтить голос

Раніше повідомлялося, що росіян хочуть замкнути у їхній країні: щоб не могли й носа висунути до Європи

Також, путін нарощує свою присутність в Африці, щоб вплинути на війну в Україні: вже використав цю зброю проти Заходу 7 років тому