Стало відомо про те, що сім'ї моряків крейсера "Москва" змушені мовчати через погрози російського командування. Таємна інформація про загиблих родичів.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України. Опубліковані докази на сторінках відомства в соціальних мережах.

Соціальна напруга родичів загиблих окупантів продовжує зростати. Сім'ям погрожують, якщо вони вирішать розповісти секретну інформацію про загиблих родичів.

З ними навіть працює спеціальна група психологів, медиків і юристів, щоб поліпшити їх важкий психологічний стан.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"За даними військової розвідки України, основна мета групи - унеможливити витік інформації про загиблих і зниклих безвісти окупантів-строковиків. Родичів намагаються умовити ні з ким не спілкуватися про своїх синів і чоловіків, які служили на крейсері. У разі відмови, їм починають погрожувати невиплатами компенсацій і кримінальним переслідуванням" - йдеться в повідомленні під постом.

Крейсер "Москва", фото: вільне джерело
Крейсер "Москва", фото: вільне джерело

У Севастополі під час зустрічі командувача Чорноморського флоту з родичами загиблих моряків, Будинок офіцерів навіть охороняли співробітники правоохоронних органів, а ось самого командувача і зовсім супроводжувала Охорона. Вони бояться, що їм можуть помститися за те, що воювати відправили звичайних строковиків, у яких зовсім немає досвіду ведення бойових дій.

Частина родичів, до слова, на зустріч не прийшла. У такий спосіб вони намагаються висловити свій протест.

ймовірно, крейсер "Москва"
ймовірно, крейсер "Москва"

Нагадаємо, що Арестович повідомив про можливі ускладнення на передовій: найскладніші напрямки

Раніше повідомлялося, що російські окупанти вирішили побудувати "бізнес" на мародерстві, але бажання красти виявилося сильнішим

Також, герої не носять маски: боєць ЗСУ ризикнув життям, щоб вивести з-під посиленого обстрілу десять поранених товаришів