На лукашистському ТБ білорусам намагаються донести, що Україну окупувала Польща.

Пропагандисти перейняли досвід російських інформаційних помийок і намагаються запевнити білорусів у очевидних нісенітницях. Та просувають кремлівські "дидактичні матеріали". Відео розмістили в телеграм-пабліку "ИнсайдерUA".

Пропагандисти лукашенка. Фото: скриншот Youtube
Пропагандисти лукашенка. Фото: скриншот Youtube

У випуску новин невідомі "експерти" розповідають про нібито цінники в "злотих", розподіл України, та іншу нісенітницю. За словами експертки, Польща вже починає діяти та асимілювати Україну під себе. Також згадується, що полякам в Україні надано особливий статус.

Поляки будуть не на рівні з громадянами України, а набагато вище. лукашенківська казкарка.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Інший експерт вирішив розповісти, що Польщі надано можливість в Україні впроваджувати свою систему керування. А українцям нададуть право в Польщі обирати владу. Він вважає, що польська влада хоче, щоб українські біженці голосували замість поляків.

Нещодавно у новинах на білоруському мовленні розповідали, що поляки просто таки тікають до білорусі, побоюючись голодної зими, та по декілька годин стоять в чергах, що потрапити до білорусі та закупитися там продуктами.

Нагадаємо, ми писали, що білоруси програють війну навіть не заїжджаючи в Україну: ЗСУ показали, як зміцнюють блокпости на кордонах.

Як повідомляв "Знай.ua" білоруський диктатор лукашенко закупить тисячу мішків для трупів.

Також "Знай.ua" інформував, що нова байка від вусатого диктатора про поляків, які тікають в білорусь — локшина на вухах не тримається.