В окупованому Лисичанську відбулась "БУМ вечірка", загинуло 12 руснявих ОМОНівців. Орки жаліються, що хтось здав їх місце дислокації.

12 російських найманців із сахалінського ОМОНу поповнили ряди батальйону 200-х. Окупанти у чатах скаржаться, що їх хтось здав. За повідомленням Сергій Гайдая, голови військової адміністрації Луганщини, українські військові завдали удару по казармах російських загарбників у тимчасово окупованому Лисичанську.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

На сахалінських форумах точаться дуже цікаві бесіди. Суть в тому, що вороги почали розмірковувати чи Лисичанськ - "російське місто", чи все ж таки ні.

Знищена база рашистів. Фото: скриншот Telegram
Знищена база рашистів. Фото: скриншот Telegram

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Пекло цим потворам буде тільки за милість. Скрізь, де приземлить свій зад орк, щоб хоча б на хвилинку відпочити, його буде чекати подібний подарунок. Дякуємо добрим людям, за інформацію. Чекаємо ще. Ви будете приємно здивованими нашій роботі по ваших координатах. зазначили у Страткомі.

У пабліках обговорюють імовірність загальної мобілізації, та те, що у військо набирають не лише військових та рос гвардійців, а й поліціянтів.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що росіяни вербують для війни в Україні найманців з Киргизстану - набирають охоронців, а потім пропонують "підробіток".

Як повідомляв "Знай.ua" росіяни перекидають окупантів на захист Херсона, контрнаступ ЗСУ з кожним днем ​​дедалі ближче.

Також "Знай.ua" інформував, що українські захисники ліквідували 5 із 10 існуючих армій росіян, залишилася половина, заявив Арестович.