У МЗС рф попереджають громадян про імовірну заборону на шенгенські візи для росіян

Війна в Україні багатьох в світі не лишає байдужими, найболючіше, коли гинуть безвинні діти. У Європі хочуть заборонити видавати росіянам візи, а російське МЗС закликає громадян готуватися до повної заборони на отримання шенгенських віз. Про це попередив директор консульського департаменту МЗС РФ Іван Волинкін.

російський паспорт. Фото: скриншот Youtube
російський паспорт. Фото: скриншот Youtube

Міністерство уважно фіксує заклики, що доносяться з Європи, припинити видачу шенгенських віз росіянам. заявив він.

Коментар Волинкіна з'явився після того, як надійшли повідомлення з Фінляндії, де на користь "візового ембарго" висловилися всі найбільші парламентські партії.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також щодо туристичних віз зробив заяву МЗС Естонії. Там готують пропозицію Євросоюзу заборонити видачу туристичних віз росіянам. Новий міністр закордонних справ країни Урмас Рейнсалу в ефірі передачі Ringvaade на телеканалі ETV обґрунтував свою позицію.

Голова МЗС Естонії Урмас Рейнсал. Фото: скриншот Youtube
Голова МЗС Естонії Урмас Рейнсал. Фото: скриншот Youtube

Суть у тому, що ми б подібно до Естонії сказали, що Євросоюз не видає візи громадянам Росії на звичайних умовах. Але справді курйозно, що російські громадяни зараз масово їдуть через західний кордон Росії – через Фінляндію, Латвію, Литву – щоб відвідати Лувр улітку, тоді як в Україні вбивають дітей. Це, безперечно, морально неправильно. сказав Рейнсалу.

Нагадаємо, ми писали, що росіяни перекидають окупантів на захист Херсона, контрнаступ ЗСУ з кожним днем ​​дедалі ближче.

Як повідомляв "Знай.ua" російські окупанти намагаються перенести Маріуполь до часів СРСР, почнуть із назви.

Також "Знай.ua" інформував, що ФСБ доклалася до всіх терактів, які відбувалися в Україні.