Російські окупанти не перестають дивувати. На цей раз загарбник похвалився своїй мамі бійкою всередині їхнього підрозділу. Напруження зростають.

Опубліковано перехоплення розмови на шпальтах Головного управління розвідки Міністерства оборони України, де регулярно діляться актуальною інформацією про російське вторгнення.

23-річний окупант служить із 11-ї ОДШБ, і він зателефонував мамі, щоб у черговий раз поскаржитися на те, що відбувається. Українська розвідка має всі дані про Чубакова Микиту Володимировича. Від сторінок у соціальних мережах, аж до прописки. Тому від покарання він точно не втече після перемоги України. Також, все відомо про його ближніх родичів.

Наприклад, цього разу в підрозділі генерал побив іншого генерала. Все через те, що той обізвав особовий склад трусами.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Нашу бригаду трусами обізвали. Тому що бачите, ми село не змогли взяти. Там генерал один приїхав. Він каже: «Ваші хлопці - труси. Не змогли взяти!», а сам не знає, що там було. Ось, а старий комбриг, він це, коротше, побачив цього генерала, як сказали, що він йому за це морду набив. Генерал генералу" - розповідає своїй матері російський окупант.

За словами хлопця всі були шоковані тим, що відбувалося, адже їх відправили на найважчий напрямок. Видно, що напруження всередині військ зростають, і це лише початок. Незабаром вони тікатимуть звідти, щоб зберегти своє життя.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

Мати хлопця почала одразу втішати свого сина, який поїхав до України вбивати людей.

"Ну гаразд, синку, близько до серця не сприймай. Звичайно прикро всередині, що ви багато чого зробили, і так ось сказати. Ну чо вже, бувають різні люди".

Варто нагадати, що за кожен військовий злочин проти українців окупанти заплатять дорого, і станеться це вже зовсім скоро!

Нагадаємо, що ФСБ доклалася до всіх терактів, які відбувалися в Україні, — екс-агент Олександр Лісенков.

Раніше повідомлялося, що десантники ЗСУ безперервно знищують техніку ворога на Донеччині, вежі розлітаються разом із окупантами — рахунок йде на десятки

Також, російський військовий КАМАЗ розчавив дитину та двох дорослих .