Досвідчені російські найманці не можуть впоратися з українськими захисниками на полі бою. Люто знищують загарбників.

Про це стало відомо завдяки новому допиту полоненого і опублікували його на акаунтах Служби безпеки України в соціальних мережах.

Цей російський найманець пройшов війну росії в Дагестані, однак чомусь в Україні витримав лише два тижні. Вони були здивовані, що ВСУ так вміють боротися, адже командування розповідало їм протилежні вези.

За ці два тижні він не зміг жодного разу вистрілити, адже постійно лише бігав і ховався від артилерії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Коли потрапили до Попасної, як далі поїхали - оф*гелі... Війна, так скажімо, другого покоління... Тобто, артилерія працює, а автомат в автомат - такого немає. Я встиг за 2 тижні служби зауважити: в основному - бігаєш, ховаєшся від артилерії. Дуже багато зляканих" - розповів полонений.

Полонені, фото: скріншот з відео
Полонені, фото: скріншот з відео

При цьому він зізнався під час допиту, що більшість його "побратимів", якщо так можна висловитися, перед поїздкою враховували досвід минулих воєн росії, які проходили досить легко та швидко, і тому був розрахунок, що в Україні буде те саме. Це для них легкий спосіб заробити гроші.

Ось іде вже шостий місяць з моменту, як росіяни вирішили "взяти Київ за три дні". Вони замість "спецоперації" опинилися на повномасштабній війні. Саме тому, коли окупант потрапив у полон, він був дуже радий, що лишився живим.

"Тим загарбникам, хто опинився не на тій війні, СБУ нагадує про гарячу телефонну лінію 2402. Зателефонувавши по ній, можна здатися в полон, зберегти своє життя і врешті-решт повернутися додому" - пишуть у СБУ.

Нагадаємо, що терорист Гіркін-Стрілков нахвалює ЗСУ і натякає росіянам, що настав час тікати з Криму .

Раніше повідомлялося, що розвіяний черговий міф "другої армії світу" - воїни ЗСУ знищили черговий зразок "аналогівнета"

Також ВСУ "перекрили кисень" російським окупантам у Херсоні: масштабний контрнаступ не за горами