Російські окупанти зараз роблять все можливе для того, щоб відновити аеродром у місті Мелітополь. Все це за допомогою місцевого заводу з виробництва бетону.

Про це стало відомо завдяки Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України у соціальних мережах.

У Мелітополі вони намагаються відновити злітно-посадкову смугу аеродрому на місці базування 25-ї бригади транспортної авіації. Для цього росіяни почали використовувати потужності заводу з виробництва бетону "Моноліт. Плюс".

При цьому, повноцінний ремонт і запуск цієї смуги, найімовірніше, не відбудеться найближчим часом, адже на роботи потрібно приблизно місяць. Бетону потрібно дати час на те, щоб завмерти, і він витримав навантаження літаків без втрати властивостей.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Окупантами планується використання потужностей бетонного заводу для зміцнення ліній оборони шляхом створення довготривалих вогневих точок на залізобетонній основі. Вагони завантажуються зерновими культурами. Надалі їх планується незаконно вивезти на територію РФ", - йдеться у повідомленні під постом.

Окупанти, фото: скріншот із відео
Окупанти, фото: скріншот із відео

Будівля, де розміщувався структурний підрозділ Державної служби охорони Мелітополя, тепер використовується для утримання громадян України. Також є докази того, що над ними проводять тортури.

Росіяни вкотре довели, що від людей мало що залишилося. А що на рахунок окупованих територій всі вони незабаром будуть звільнені.

Окупанти. Фото: скриншот YouTube
Окупанти. Фото: скриншот YouTube

Нагадаємо, що російським окупантам обіцяли "золоті гори", але тепер вони ув'язнені .

Раніше повідомлялося, що порушники комендантської години дуже ризикують: у військкоматах уже взяли "на олівець"

Також, терорист Гіркін-Стрілков нахвалює ЗСУ і натякає росіянам, що настав час тікати з Криму